STARTS @ 20:00

NU-Metal, Hard-Core și Hip-Hop perfect integrate înseamnă Imund. Ei cei ce ne trezesc și agită scânteia din noi vor urca pe scena PIXEL în 2 Martie să ne aducă ceva mai bun decât primăvara - o minte limpede.

🎵Meet the band:

Chitara / Daniel Marghiloman “Tzutzi”
Chitara / Florin Badara “Ozzy”
Bas / Danile Petreus “Watcha”
Tobe / Mircea Leuca “Rockerul”
Voce / Ovidiu Takacs “Bulbuc”
Voce / Ovidiu Vinereanu “Ochelari”

📖” Imund este o trupă rock din Timișoara care abordează un gen muzical în care sunt îmbinate elemente de NU-Metal, Hard-Core și Hip-Hop.


În iarna lui 2021, trupa începe lucrul la înregistrarea primelor piese, ca mai apoi în 6 mai 2022, Imund apare pentru prima oară public în compania selectă a celor de la Implant Pentru Refuz pentru care deschid concertul de la Faber în Timișoara. În 11 iunie a urmat cel de-al doilea concert alături de Coma, la clubul Nerv din Arad, de atunci au urmat o serie întreagă de evenimente la festivaluri (headliner la Rock La Mureș 2023) și cluburi.”

📖 Născut în timpul pandemiei, în 2021, proiectul Gri s-a vrut inițial unul de studio, dar ne-am dat peste cap de 3(zeci de) ori, ca vajnicul Greuceanu după ce l-a adunat Ispirescu de prin popor, și totul s-a metamorfozat într-o trupă.
Gri, azi, îi include pe Ciprian Sav (FronT, Targ3T, Biodome), Adrian Turcu (Times of Need, Betrayer, Rebel Yell), Doru Nedelcu (Left Hand Path, FronT, Skullp, CUG), Mihai Șarlea (FronT, RockHouse) și Paul Gaciu (Eat Your Heart, Rebel Yell).
Galileo, primul single de pe EP-ul Știu s-a lansat pe 15 februarie 2023, piesa fiind prezentă pe toate platformele de streaming, preicum și pe youtube, sub formă de lyric video.
“Nesigur”, a venit pe 15 august, la fix jumătate de an după primul, sub formă de visualiser și pe toate platformele digitale de streaming.
Piesa “Știu” feat. Mihnea Blidariu alături de EP-ul omonim ies pe 6 decembrie pe toate platformele digitale, precum și sub formă de videoclip.

Gri Hyperfollow link
https://distrokid.com/hyperfollow/gri6/tiu

Prezență online a trupei Gri
Facebook https://www.facebook.com/GriBandRomania
YouTube https://www.youtube.com/@griband5620
Instagram https://www.instagram.com/gri.band.romania/
Bandcamp https://noisuntemgri.bandcamp.com/
Apple Music, Youtube Music, Deezer, Tidal, Amazon, etc
Email gri.band.romania@gmail.com