STARTS @ 20:00

Cu nerăbdare și inima plină de entuziasm, vă invităm la un eveniment muzical de excepție! 

Pe data de 22 februarie la Pixel, pregătiți-vă să vă pierdeți în sunetele captivante ale albumului "First" într-un spectacol ce va rămâne în inimile voastre, unde Maryliss și trupa sa, vor crea o atmosferă electrizantă si vor oferi un spectacol incendiar, plin de emoție, energie și dedicare. Este o ocazie unică de a trăi o experiență muzicală profundă și de a intra în universul vibrant al artistei.

Vibrații intense, emoție pură și o explozie de pasiune - asta promite Maryliss și trupa sa pe data de 22 februarie la Pixel, Timișoara! 

"First" este un album ce explorează toate nuanțele vieții umane, de la iubire și prietenie până la dezamăgire și echilibru emoțional. Este o călătorie sonoră în care efortul și dedicarea unui artist de a-și exprima creativitatea prind glas și devin palpabile pentru întreaga lume.

Albumul oferă o călătorie în care fiecare notă este o descoperire, o regăsire de sine și un pas către vindecare.

Este o experiență auditivă ce atinge corzile sensibile ale inimii și lasă amprenta unei călătorii autentice prin artă și emoție.

Fiecare notă și fiecare cuvânt vor fi transmise cu o emoție autentică și o devotare profundă, transformând concertul într-o experiență muzicală de neuitat.

Cu o interpretare autentică și o fuziune de influente muzicale, această seară va fi una deosebită, plină de surprize și momente captivante.

In deschidere: DIANA IVAN

Diana Ivan este o cântăreață de 19 ani născută și stabilită în Timișoara. În ciuda vârstei fragede, Diana și-a făcut deja un nume înregistrând primul ei EP, „Relic”, cu Ovidiu Dodo Moldovan (ARTonic Productions) și cucerind diverse scene și concursuri muzicale din toată țara.

Odată ce „Relic” ajunge la radio și câștigă apreciere în SUA și Marea Britanie, Diana aduce o mulțime de experiență și încredere pe fiecare scenă live. Ea prezintă un repertoriu captivant de materiale și coperti originale.

Nu rata oportunitatea de a o vedea pe Diana cântând live! Ea va deschide concertul de lansare al albumului "First" al lui Maryliss la Pixel, pe data de 22 februarie.

Haideți să trăim împreună fiecare notă, fiecare trăire și să sărbătorim împreună primul album Maryliss– "First". Vă așteptăm cu sufletul deschis și urechile atente pentru o seară magică la Pixel, Timișoara!

Vă invităm să fiți alături de noi în premiera absolută a acestui album extraordinar.

Maryliss este artistă pop din Timișoara, care s-a făcut remarcată în cadrul concursului Vocea României, în anul 2016, ajungând până în etapa knockout-urilor, reușind performanța de a întoarce toate cele 4 scaune în etapa blind-urilor.

Apariție inedită, plină de sensibilitate și cu un farmec aparte, Maryliss este o prezență elegantă, curajoasă, extrem de comunicativă și empatizantă.

Maryliss aduce un suflu nou în peisajul muzical, abordând un pop cu accente rockish, îmbogățit cu nuanțe moderne și influențe variate precum new wave, synth wave, elektro, funk și drum’n bass. Stilul său muzical eclectic, antrenant și diversificat reușind să surprindă și să captiveze auditoriul.

Primul single “ Nu Renunța”, a luat naștere în 2016, iar în 2019 artista a lansat mai multe singleluri consecutive, primul fiind“ În Urma Ta” care s-a calificat pe locul 2 în cadrul concursului național Bega Music Festival , la secțiunea de creație. La final de 2019, Maryliss a lansat următorul single, “Cafea Arsă”, piesă care se regăsește și pe coloana sonoră a filmului “Șoapte”.

În 2023, Maryliss, se califică în Finala Națională Eurovision cu piesa “ Hai, Vino!”, piesă ce se regaseste și pe albumul de debut “ FIRST”, un proiect muzical cuprinzător cu 12 piese ce explorează sonorități și influențe diferite, fiind totodata o mare provocare pentru artista, insa rezultatul fiind unul pe masura.

Membrii trupei: 

Silviu Dan Iliescu- chitara

Ovidiu Dodo Moldovan- clape

Andrei Ghilea- bass

Alex Florescu- tobe

ARTIST
Maryliss
Diana Ivan