Moonlight Breakfast

Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Swing

Get your groove on

Moonlight Breakfast - duo românesc, stabilit în Austria din 2013. Un mix sofisticat de dream pop, cosmic disco, electro, nu-jazz și swing.

Au ajuns în top 100 pop pe iTunes și Amazon în Statele Unite, în topurile Shazam US Charts și US College Radio Charts, în top 50 single pop - Amazon în SUA. Au fost incluși în playlist-uri precum BEST OF THE WEEK, FUTURE HITS și GLOBAL SHAZAM DISCOVERY TOP 50 pe Apple Music.

Muzica lor are o calitate cinematografică și o anumită atracție universală, după cum se poate observa cu ușurință din numeroasele colaborări pe care le-au avut de-a lungul anilor, fie că este vorba de fashion, advertising sau film.

Au căutat în mod constant să creeze experiențe captivante și memorabile pentru publicul lor. Fie că a fost vorba de mapping 3D, din 2011, holograme, în 2013 sau proiecții pe ecran transparent, spectacolul lor este o experiență atât vizuală, cât și audio. 

 “Whether your musical poison“ is a killer rhythm, a punky attitude, an infectious pop melody, or a smooth and sultry vocal, or maybe even all three at the same time, Moonlight Breakfast offers something for everyone “ - The SXSW Music Blogger’s Guide - USA